Skip to Content
Carré de Finance nieuwe hoofdsponsor damesploeg KVV Vosselaar

Carré de Finance nieuwe hoofdsponsor damesploeg KVV Vosselaar

Sponsorcontract van twee seizoenen moet beloftevolle ploeg helpen doorstoten in het nationaal damesvoetbal

Carré de Finance is vanaf vandaag de nieuwe hoofdsponsor van de damesploeg van KVV Vosselaar. De nieuwe sponsor, die financieel advies verleent aan bedrijven en helpt om vastgoedprojecten succesvol te financieren, heeft een grote interesse voor (dames)voetbal, en wil de ploeg helpen doorstoten in het nationaal damesvoetbal. “Damesvoetbal zit al langer in de lift, en KVV Vosselaar heeft enorm veel potentieel om verder te groeien. Daaraan willen wij ons steentje bijdragen. Met maar liefst twee red flames in de ploeg, hebben we sterke vaandeldragers en een solide basis om door te stoten in de nationale competitie”, zegt Luc Smits, COO van Carré de Finance.

De drie
De drie 'Voskes' in het nieuwe shirt met sponsor Carré de Finance. v.l.n.r.: Sien De Belder (doelvrouw), Sara Blondeel, Cartiche Tournier

De voetbalwereld is niet nieuw voor Carré de Finance. Ze zijn al sinds 2017 sponsor van KV Oostende en sponsoren ook SK Lierse-Kempenzonen. Met KVV Vosselaar komt er nu voor het eerst een nationale damesvoetbalploeg bij, in de noorderkempen dan nog, een regio die naast het voetbal ook op commercieel vlak interessant is voor Carré de Finance. “We zijn inderdaad al geruime tijd actief in het voetbal, maar dat we nu de kans krijgen om een damesvoetbalploeg te steunen en verder te laten groeien, is zeer positief. Onze interesse voor het voetbal in combinatie met een regio die voor ons ook commercieel interessant is, maakt dat we niet hebben getwijfeld toen we telefoon kregen van Marijn van Nooten (voorzitter van de damesploeg)”, legt Luc Smits uit.

 “We zijn heel blij met Carré de Finance als nieuwe hoofdsponsor” legt Marijn van Nooten, voorzitter van de damesploeg, uit. “Carré de Finance kent de voetbalwereld. Dat ze ons nu ook financieel een duwtje in de rug geven, is fantastisch. We zijn heel ambitieus en kijken uit naar de samenwerking”.

Het logo van Carré de Finance prijkt sinds begin augustus op de shirts van de dames. Carré de Finance heeft zich voor een periode van 2 seizoenen geëngageerd als hoofdsponsor van de ploeg.

Voor meer informatie:
Bram Smets (PR-bureau Brum Smith)
+32 478 61 95 21
bram@brumsmith.com 

Over Carré de Finance

Carré de Finance is een internationale ‘financial engineer’, die bedrijven ondersteunt om vastgoedgerelateerde projecten succesvol te financieren. Ze doen dit op drie manieren: 1) door een grondige analyse te doen van het project, 2) de begeleiding van de klant, 3) en eventueel, indien het wettelijk kader van domicilie van de aanvrager/de klant het toelaat,  fondsenwerving. Carré de Finance speelt op internationaal niveau. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Luxemburg centrum (Groot-Hertogdom), met agent-points in Brussel, Antwerpen-Noord, Rotterdam, Amsterdam, Parijs,  Londen, Zug (Zwitserland). Carré de Finance sponsort drie Belgische voetbalploegen: KV Oostende (Jupiler Pro League), SK Lierse-Kempenzonen (Eerste Klasse B) en KVV Vosselaar (damesploeg, A-ploeg in 2de Nationale). 

https://www.carredefinance.com/